Villabouw
Moderne of landelijke villa bouwen met SuperHuis

Wilt u de villa uit uw dromen laten bouwen? Landelijk of modern? Voor exclusieve villabouw rekent u op SuperHuis. Onze klanten prijzen ons om onze persoonlijke service en ruime expertise.

Villa bouwen met SuperHuis

Uw eigen villa bouwen? Het is de droom van velen. Wanneer u kiest om te bouwen met SuperHuis, kiest u voor een totaalpartner met een uitstekende reputatie.

Een villa bouwen met SuperHuis betekent bouwen zonder zorgen. We zorgen voor alles! Van het voorontwerp tot de definitieve oplevering kan u rekenen op het talent en engagement van onze medewerkers. Een villa bouwen met SuperHuis is duurzaam bouwen in én met vertrouwen. Gedetailleerde info over onze werkwijze.

Villabouw – SuperHuis realisaties

Met meer dan 3000 gerealiseerde woonunits en 3 decennia aan ervaring is SuperHuis de aangewezen partner voor het bouwen van uw droomhuis. Wilt u een landelijke villa laten bouwen? Of draagt een moderne villa uw voorkeur? Voor exclusieve villabouw zit u goed bij SuperHuis.

U kan uw villa laten bouwen volgens het sleutel-op-de-deur principe of in eigen beheer. We wijzen u een persoonlijke projectleider toe en omringen u met een team van geëngageerde vakmensen.

Wat kost een villa bouwen?

De totale prijs om uw villa te laten bouwen hangt helemaal af van uw persoonlijke voorkeuren, behoeften en de gebruikte materialen. We vinden het belangrijk om precies te weten wat uw verwachtingen zijn vooraleer we starten met het bouwen van uw villa.

Tijdens een reeks verkennende gesprekken krijgt uw droomvilla vorm. We staan u bij vanaf het eerste voorontwerp. Alles wordt gefinaliseerd tijdens een technische bespreking met de bouwheer, architect, werfleider en adviseur. Alleen zo zijn we er zeker van dat we uw villa kunnen bouwen zonder dat u achteraf met extra kosten wordt opgezadeld. Onze klanten prijzen ons om onze no-nonsense aanpak en engagement.

Vragen over villabouw?

  • Eén aanspreekpunt
  • Vakmanschap in alle geledingen
  • Diverse bouwformules
  • Duurzame materialen & hightech technieken
  • Permanente opvolging
  • Heldere afspraken
  • Ecologisch & energiezuinig

Zullen wij u op de hoogte houden?

Schrijf u vrijblijvend in op onze nieuwsbrief.