Over SuperHuis

Passie voor bouwen

Met meer dan drie decennia aan bouwervaring en meer dan 3.000 gerealiseerde woonunits in België is SuperHuis een kwalitatieve partner die garant staat voor en gepassioneerd is door zorgeloos bouwen van A tot Z.

Benieuwd hoe we ook jouw woondromen kunnen waarmaken? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

We kijken er alvast naar uit uw dromen in realiteit te mogen omzetten.


Superhuis-zaakvoerders

Onze missie

We willen woningen, villa's en woonprojecten bouwen met de beste kwaliteit en dienstverlening voor ieders budget. Binnen een klantvriendelijke organisatie die flexibel kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen en omstandigheden. Met het talent en engagement van onze medewerkers als stevig fundament.

Peter Kenis / Bestuurder
Raf Pauwels / Bestuurder

Meer inspiratie opdoen?

Download ons inspiratieboek

Waarom samenwerken met SuperHuis?


Uitstekende reputatie

SuperHuis, met vestigingen in Lommel (Limburg) en Zoersel (Antwerpen) en actief in heel België, is al decennia lang een vaste waarde in de bouwsector en geniet een uitstekende reputatie als algemeen aannemer en projectontwikkelaar.


Alles onder 1 dak

SuperHuis biedt je alles onder 1 dak. We luisteren naar je plannen, helpen je een geschikt perceel te vinden, werken een eerste ontwerp uit samen met uw architect, overlopen materialen en lastenboek en verzorgen alle werken. We begeleiden je van A tot Z door het bouwproject!


Inspiratie à volonté

SuperHuis laat je dromen van een woning of appartement in jouw stijl, een villa volgens eigen plan of de bouwgrond in je favoriete buurt. Sterker: we maken je dromen in geen tijd realiteit! Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Download ons inspiratieboek.

Bouwadvies nodig?


Onze experts geven je graag geheel vrijblijvend concrete antwoorden op al je vragen.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.