Project | Nacom

Kapellen

Ligging

2950 Kapellen

Adres

Ertbrandstraat 172-174

Routeplanner


Beschrijving

Ontdek Residentie Nacom, gelegen op een unieke locatie aan de betoverende kruising van de Ertbrandstraat en de Partizanenstraat te Putte – Kapellen, op slechts 200 meter van de Nederlandse grens. Dit exclusieve project omvat slechts 6 appartementen, waardoor het een intieme en charmante woonomgeving biedt. Met een inpandige parkeergarage op het gelijkvloers voor 6 auto's, evenals een fietsen- en afvalberging, is Residentie Nacom ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Mis deze unieke kans niet: 5 van de 6 appartementen zijn al verkocht! Slechts één parel wacht nog op zijn eigenaar: het adembenemende dakappartement 2.2. Dit ruime éénslaapkamerappartement biedt niet alleen een oase van comfort en elegantie, maar ook een royaal dakterras waar u kunt genieten van de prachtige omgeving en de frisse lucht.

Stap binnen in luxe en verfijning met Residentie Nacom. Neem vandaag nog contact met ons op om dit laatste appartement te ontdekken en uw droom van exclusief wonen werkelijkheid te laten worden.

Ik wil meer info over dit project

Beschikbaar :

Type Nr. Perceelopp. Oppervlakte Terrasopp. Tuin Slaapk. Status Prijs vanaf
No records were found!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.