Woningbouw
Moderne of traditionele woning bouwen met SuperHuis

Uw eigen droomwoning bouwen? Sleutel op de deur of in eigen beheer? Modern of traditioneel? SuperHuis is de referentie voor exclusieve woningbouw!

Uw droomwoning bouwen met SuperHuis

Een eigen woning bouwen is voor velen een droom. Kies voor SuperHuis, totaalpartner voor exclusieve woningbouw. We helpen u om uw droom te verwezenlijken. Reken op het talent en de expertise van onze medewerkers voor het bouwen van uw moderne of traditionele woning.

Bij het bouwen van een woning komt veel kijken. Kiezen voor SuperHuis betekent kiezen voor woningbouw zonder zorgen. Van voorontwerp tot de definitieve oplevering staan we u bij met raad en daad bij het bouwen van uw droomwoning. Onze klanten prijzen ons om onze totaalservice en professionaliteit. Lees meer over onze werkwijze.

Woningbouw – SuperHuis realisaties

Met meer dan 3000 gerealiseerde woonunits en meer dan 30 jaar ervaring in woningbouw is SuperHuis dé partner bij uitstek voor het bouwen van uw droomwoning. Kiest u voor een moderne of eerder traditionele stijl? Volgens het sleutel-op-de-deur principe of toch liever in eigen beheer? Voor exclusieve woningbouw is er geen betere keuze! We zorgen voor een persoonlijke projectleider en een team van geëngageerde vakmensen.

Wat kost het bouwen van uw woning?

De prijs van uw woningbouw hangt natuurlijk volledig af van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarom vinden wij het belangrijk om uw precieze verwachtingen te kennen vooraleer we starten met het bouwen van uw nieuwe huis.

Bij ons start het bouwen van uw woning daarom met een reeks verkennende gesprekken. Daarna wordt alles gefinaliseerd tijdens een technische bespreking met de bouwheer, architect, werfleider en adviseur. U kan op ons rekenen vanaf het eerste voorontwerp. Alleen zo zijn we er zeker van dat we uw woning kunnen bouwen zonder dat u achteraf met extra kosten wordt opgezadeld.

Vragen over woningbouw?

  • Eén aanspreekpunt
  • Vakmanschap in alle geledingen
  • Diverse bouwformules
  • Duurzame materialen & hightech technieken
  • Permanente opvolging
  • Heldere afspraken
  • Ecologisch & energiezuinig

Zullen wij u op de hoogte houden?

Schrijf u vrijblijvend in op onze nieuwsbrief.