Woonreportage

Uitzicht op prachtige vergezichten

Roland en Lydia ontvangen ons in hun prachtige, tot in detail afgewerkte woning in Rummen.
Het eerste wat ons opvalt zijn de enorme vergezichten op de velden en de paarden, de gezellige zithoekjes in de tuin en de high-end afwerking in de woning.

We krijgen onmiddellijk een lekker stukje taart en een kopje koffie aangeboden. Roland en Lydia vertellen ons daarna vol enthousiasme over hun ervaring met SuperHuis.

Doordat ze verschillende realisaties van SuperHuis hadden gezien, waren ze volledig overtuigd om met SuperHuis in zee te gaan.

Door omstandigheden diende hun woning zo snel mogelijk opgebouwd te worden. Er was weinig tijd maar toch wisten ze perfect wat ze wilden en hadden Roland en Lydia zelfs hun moodboard al klaar. Over het kleinste detail in de woning was er nagedacht.

Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt samen met onze bouwadviseur James en de onafhankelijke architect. De woning is volledig ontworpen in functie van optimaal comfort, veel lichtinval en open ruimtes.

Het moest en zou dan ook hun droomwoning worden.

Volgens Roland en Lydia hebben we voor hun niet alleen een nieuw huis, maar een echte thuis gecreëerd.

SuperHuis statige woning in Rummen voorgevel
SuperHuis statige woning in Rummen leefruimte
SuperHuis statige woning in Rummen veranda
SuperHuis statige woning in Rummen keuken
SuperHuis statige woning in Rummen detail traphal
SuperHuis statige woning in Rummen detail badkamermeubel

Video

Bekijk hier een korte impressie van deze unieke woning.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.