Woonreportage

Tuinkamer om van te genieten

We treffen Carina en Eric in hun prachtige moderne woning in Beerzel, gelegen in een landelijke en licht heuvelachtige streek.

In functie van de bestaande grond werd er gekozen om de woning mee in te werken in de grond. Achteraan ligt het terras een stuk onder de bovenliggende tuin wat een leuk zicht geeft vanuit de leefruimte. De tuinkamer die aansluit bij de leefruimte en het terras is ideaal om te genieten van een goed boek én om helemaal tot rust te komen. Wat zeker moet lukken met het zicht op een groot Boeddha beeld.

De woning omvat naast een grote open leefruimte annex open keuken ook veel bergruimte en een dubbele inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we het kantoor terug alsook een master bedroom met dressing en badkamer. Voor de gasten is er een logeerkamer met eigen badkamer voorzien.

De energie neutrale woning van Carina en Eric werd ook aan de buitenzijde met strakke elementen afgewerkt. De gekozen gevelsteen, Vandersanden Quartis, werd toon op toon gevoegd. De afvoergoten in zwart titanium zink werden ingewerkt in de gevelsteen en om de woning compleet te maken werd er gekozen voor een zwarte alu afwerking van Mato aan de voorgevel.

Kortom een moderne woning met een eigen uniek karakter.

Detail voortuin en alu afwerking garagepoort SuperHuis
Detail Z-trap in hal moderne woning SuperHuis
Detail leefruimte en tv-hoek SuperHuis
Logeerruimte met ingemaakte kasten SuperHuis
Detail voortuin en alu afwerking moderne woning SuperHuis
Detail leefkeuken moderne woning SuperHuis

Video

Bekijk hier een korte impressie van deze unieke woning.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.