Woonreportage

Statige pastoriewoning

Henk en Gitte kozen voor de bouw van hun nieuwe woning voor een statige pastoriewoning.
De woning is gelegen in het landelijke Loenhout. Een blik naar buiten toont een prachtig, weids uitzicht met zelfs enkele hertjes op de achtergrond.

Henk en Gitte kozen heel bewust voor het sleutel-op-de-deur verhaal doordat ze zelf geen bouwwerken wilden uitvoeren.  Ook het hele proces van de juiste leveranciers zoeken, offertes uitpluizen, … wilden ze helemaal uit handen geven. Dankzij een goede opvolging van onze projectleider werd de woning nog tijdig opgeleverd, net voor de geboorte van hun zoontje.

De woning baadt in het licht door de hoge, grote ramen aan de tuinzijde. Een echte eyecatcher in de leefruimte is de smeedijzeren, kamerhoge schuifdeur naar de bureauruimte toe.

Op het gelijkvloers ligt een grijsblauwe natuursteen die perfect past bij de uitstraling van de woning.

Aan de buitenzijde werden de voordeur en garagepoort dan weer geaccentueerd in Afrormosia hout, wat zorgt voor een klassevolle uitstraling. 

“ We wilden hoe dan ook een landelijke woning, dat is ook het mooiste in de groene omgeving. Heel belangrijk was het zicht naar buiten toe. Het ontwerp van de architecte was dan ook onmiddellijk een schot in de roos. Dankzij het goede contact met de bouwadviseur en het prachtige ontwerp van de architecte, was de keuze voor SuperHuis snel gemaakt.”

SuperHuis statige pastoriewoning in Loenhout inkomhal
SuperHuis statige pastoriewoning in Loenhout woonruimte
SuperHuis statige pastoriewoning in Loenhout detail slaapkamer
SuperHuis statige pastoriewoning in Loenhout detail buitenzijde
SuperHuis statige pastoriewoning in Loenhout detail badkamer
SuperHuis statige pastoriewoning in Loenhout keuken

Video

Bekijk hier hoe Gitte en Henk hun samenwerking met SuperHuis hebben ervaren.
Cara Van der Auwera bracht een bezoek aan hun nieuwbouwwoning.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.