Woonreportage

Personal living design

In het Limburgse Hechtel-Eksel vinden we deze prachtige moderne woning terug.

Wat onmiddellijk opvalt zijn de verschillende volumes en materialen die gebruikt werden om de gevel te bekleden.

De gevel werd eerst optimaal geïsoleerd. Als afwerking werd er gekozen voor een combinatie van sierpleister, strakke gevelsteen en zwarte aluminium panelen.

Bij het betreden van de woning krijgen we onmiddellijk een warm gevoel. De vide met opvallende luster in de hal is een echte eyecatcher. Vanuit de inkomhal heb je reeds zicht op de mooi aangelegde tuin met zwembad. Grote ramen sieren de woning waardoor het invallende zonlicht optimaal benut wordt.

De woning werd zeer smaakvol ingericht met witte en zwarte materialen. De houten accenten in het interieur voegen extra warmte toe. De trappen naar kelder en eerste verdieping werden afgewerkt in zwart staal. In combinatie met de zwarte roomdivider geeft dit een echt ‘wauw- effect’.

De keuken werd afgewerkt met hoogwaardige materialen waaronder het marmeren werkblad. De marmeren bladen vinden we ook terug in het sanitaire gedeelte. Tot de toiletruimte toe werd er gekozen voor het contrast tussen zwart en wit.

Tot slot nemen we nog een kijkje in de tuin. Hier zorgen het zwembad en pool house voor een instant vakantiegevoel, het hele jaar door.

De uitvoering en begeleiding was van begin tot einde in handen van ons SuperHuis-team.

Een prachtig eindresultaat waar we als bedrijf heel fier op zijn!

Detail leefruimte moderne woning Hechtel Eksel
Detail stalen trap
Detail tuin met zwembad
Detail toiletruimte
Detail kraanwerk
Detail leefruimte

Video

Bekijk hier een korte impressie van deze unieke woning.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.