Woonreportage

Openheid en harmonie

Stap binnen in de knappe woning van Jos en Nadine, gelegen in Berlaar. Zij hebben bewust gekozen om nog één keer een huis te bouwen dat aan al hun wensen voldoet.

De leefruimte van deze woning is ontworpen met veel aandacht voor lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. Grote glaspartijen aan de achterkant van de woning zorgen voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor het natuurlijke licht de ruimte vult. Een mooie smeedijzeren deur in glas verbindt de hal met de leefruimte, waardoor een gevoel van openheid en harmonie ontstaat.

Op het gelijkvloers bevindt zich een prachtige slaapkamer met een ensuite badkamer en een dressing. Deze slim ontworpen ruimte biedt hen het comfort van gelijkvloers wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Op het verdiep zijn er twee logeerkamers en een badkamer voorzien, perfect voor het verwelkomen van (klein)kinderen of gasten.

De combinatie van een houten trap en een moderne uitstraling creëert een unieke en eigentijdse sfeer in de woning.

De woning is gebouwd op de oorspronkelijke grond van Jos en Nadine, waardoor het charmante tuinhuis behouden is gebleven. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de petanquebaan in de groene omgeving.

Kortom, de woning van Jos en Nadine is een perfecte weerspiegeling van hun dromen en wensen. SuperHuis heeft hun visie werkelijkheid laten worden door het creëren van een moderne, lichte en ruime woning die voldoet aan alle verwachtingen en meer.

Detail keuken eigentijdse woning in Berlaar door SuperHuis
Voorgevel eigentijdse woning in Berlaar door SuperHuis
Detail leefruimte eigentijdse woning in Berlaar door SuperHuis
Detail traphal eigentijdse woning in Berlaar door SuperHuis
Detail eetkamer eigentijdse woning in Berlaar door SuperHuis
Detail slaapkamer eigentijdse woning in Berlaar door SuperHuis

Video

Bekijk hier een korte impressie van deze unieke woning.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.