Woonreportage

Oog voor detail

Treed mee binnen in een knappe moderne woning in Hever, volledig ontworpen op maat en volgens de wensen van Marijke en Jos.

Bij het ontwerp van de woning werd er gekozen voor vele verticale, hoge ramen. De hoge plafondhoogtes en raampartijen geven hierdoor veel lichtinval en een enorm ruimtelijk gevoel.

De buitengevel werd afgewerkt met een gladde, witte crepie op een 200mm dikke isolatie. Ook de regenafvoerbuizen werden mee ingewerkt in de gevel voor een strak geheel. De zwarte aluminium ramen en bekleding zorgen dan weer voor een mooi contrast in de witte gevel.

Het valt ons op dat er veel aandacht werd besteed aan de inrichting van de woning. Het warme interieur komt volledig tot zijn recht en werd met okertinten over heel de lijn doorgetrokken. De combinatie met de vele kleurrijke mozaïekkunstwerken maakt het helemaal af.

In de woning is er een grote gelijkvloerse ruimte met een grote leefkeuken, berging, slaapkamer, dressing en badkamer. De bovenverdieping werd bewust kleiner gehouden maar omvat toch nog een slaapkamer, badkamer, dressing en hobbykamer.

De voorzijde van de woning is gericht op het zuiden waardoor er werd gekozen om tussen twee ruimtes in, een overdekt zonneterras te plaatsen in de strakke voorgevel. De woning is dan ook nog eens gelegen in een rustige straat waardoor het ideaal vertoeven is in de zon, elk seizoen van het jaar! 

voorgevel moderne woning in Hever door SuperHuis
Detail leefruimte moderne woning in Hever door SuperHuis
detail leefruimte moderne woning in Hever door SuperHuis
detail badkamer moderne woning in Hever door SuperHuis
achtergevel moderne woning in Hever door SuperHuis
detail leefkeuken moderne woning in Hever door SuperHuis

Video

Bekijk hier een korte impressie van deze moderne woning.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.