Woonreportage

Modern & Compact

Michèle koos voor de bouw van haar nieuwe woning voor een moderne, kubistische stijl.
De woning in Ham oogt van buitenaf compact, maar biedt een verrassend ruim gevoel binnenin.

Het voordeel van dit ontwerp was dat iedere vierkante centimeter zeer praktisch benut wordt, en dat was voor Michèle prioritair. Ze houdt wel van dat strakke kubistische waarbij ze heeft gekozen voor veel lichtinval. Dat versterkt zeker het gevoel van ruimte. “Bij SuperHuis is men vertrokken van een blanco pagina waarop uiteindelijk al mijn wensen en noden werden vervuld,” aldus Michèle.

Gegeven het feit dat constructiematig deze woning vrij eenvoudig is opgebouwd -alle dragende muren staan netjes boven elkaar- maakt dat de prijs-kwaliteitsverhouding bijzonder goed is.

Zelfs met een standaard uitvoering van materialen en zonnepanelen bekomen we ook een E-peil van 15! Zo is de woning meteen ook een BEN-woning (Bijna Energie Neutraal). “Ik kom nu al tegemoet aan de norm van 2021 en zo doe ik een duit in het zakje betreft de milieuproblematiek,” vult Michèle aan.

En hiermee recupereert ze meteen ook een ferme hap van het kadastraal inkomen. Mooi meegenomen alleszins. En dat Michèle oog voor detail heeft, blijkt al snel uit de prachtig gekozen lampen, de subtiele toetsen in de keuken en de zeer verfijnde wandtegels in de badkamer. Wie op zoek is naar een pareltje in Ham hoeft niet lang te zoeken.

SuperHuis woning te Ham detail decoratie raam
SuperHuis woning te Ham detail keuken
SuperHuis woning te Ham detail inbouwstopcontact kookeiland
SuperHuis woning te Ham detail wandlamp
SuperHuis woning te Ham detail douche
SuperHuis woning te Ham detail eetkamer

Video

Voor het Wonen programma bracht Cara Van der Auwera een bezoekje aan de woning in Ham.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.