Woonreportage

Leefkeuken was een bewuste keuze

Verhuizen omdat je oude woning te groot was, het overkwam Paul en Linda. Toen Paul op een avond thuis kwam nam hij een papiertje en begon door hun vorig huis te lopen en alle kamers op te schrijven en te benoemen. Even later ging hij bij zijn vrouw Linda in de zetel zitten en vroeg haar : “Klopt het dat wij een groot deel van de kamers niet meer gebruiken”? Linda antwoordde bevestigend, waarop Paul zei dat hun huis bijgevolg 3 keer te groot was... De beslissing was gevallen, Paul en Linda gingen een moderne woning laten bouwen.

De zoektocht naar een geschikte aannemer had snel resultaat. SuperHuis was de enige partij die telefonisch reageerde om een afspraak te maken.  Samen met de onafhankelijke architecte werd een ontwerp gemaakt dat volledig beantwoordde aan de toch wel strikte eisen van het koppel.

Een ruime garage voor zowel auto’s als motors, een leefkeuken om regelmatig gasten, familie en vrienden culinair te verwennen en 2 ruime slaapkamers met annex dressings, waren de aandachtspunten waarmee rekening diende gehouden te worden. Na 3 weken had de architecte het ontwerp klaar en door de persoonlijke aanpak was de keuze voor SuperHuis snel gemaakt.

Aangezien Paul en Linda een duidelijk beeld wilden vormen van de exacte kostprijs van de woning, werden alle hoogwaardige materialen op voorhand vastgelegd en gekozen. Zo werd er o.a. gekozen om een gelijmde gevelsteen van de Nederlandse steenfabriek Strating te combineren met crepi. De combinatie van de slaapkamers met de dressings en de badkamers, de grote garage, kortom, alles klopt in dit verhaal.

De familie voelt zicht hier echt thuis. De klik was er van in het begin en doorheen het bouwproces is de samenwerking heel positief en vlot verlopen. 

Iedereen tevreden en gelukkig!

SuperHuis moderne villa in Brecht detail leefruimte
SuperHuis moderne villa in Brecht detail kookvuur
SuperHuis moderne villa in Brecht detail keuken
SuperHuis moderne villa in Brecht detail dressing
SuperHuis moderne villa in Brecht leefruimte
SuperHuis moderne villa in Brecht leefkeuken

Video

Bekijk hier hoe Linda & Paul hun samenwerking met SuperHuis hebben ervaren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.