Woonreportage

Landelijk wonen

Een tot in de puntjes afgewerkte woning, zo omschrijven we de landelijke pastoriewoning in Beerse van Rudi en Greet het beste.

Aan de vorige woning van Rudi en Greet kwamen grote kosten. Er moest een keuze gemaakt worden, renoveren of een volledige nieuwe woning bouwen. De keuze was snel gemaakt, ze zouden gaan voor hun nieuwbouw droomwoning.

Na een bezoek aan een bouwbeurs in Mechelen, heeft onze bouwadviseur hen met een persoonlijke aanpak overtuigd om met SuperHuis in zee te gaan. Er werd dan ook goed geluisterd naar de wensen en de noden zodat er nadien een prachtig ontwerp gemaakt kon worden. En niet onbelangrijk, dit alles binnen budget.

Ook de zelfbouwer komt aan zijn trekken om mee te helpen aan zijn eigen woning. Rudi en Greet kozen ervoor om zelf heel wat werken uit te voeren. Dit was perfect mogelijk dankzij de goede opvolging en timing van onze projectleider. Op voorhand werden er duidelijke afspraken gemaakt zodat iedereen met een goed gevoel kon verder werken en de woning zonder zorgen kon opgeleverd worden.

Het is heel leuk om te horen dat Rudi en Greet heel tevreden zijn over hun bouwtraject met SuperHuis. Het resultaat van een hele fijne samenwerking!

SuperHuis landelijke woning in Beerse detail slaapkamer
SuperHuis landelijke woning in Beerse detail badkamer
SuperHuis landelijke woning in Beerse detail woonkamer
SuperHuis landelijke woning in Beerse detail keuken
SuperHuis landelijke woning in Beerse detail terras en vijver
SuperHuis landelijke woning in Beerse detail vloertegel

Video

Bekijk hier hoe Greet & Rudi hun samenwerking met SuperHuis hebben ervaren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.