Woonreportage

Landelijk met een moderne toets

We brachten een bezoekje aan de nieuwe woning van Bart en Melissa in Breendonk.
Ze wilden graag een pastoriewoning bouwen en hadden ook een heel duidelijk idee hierover: landelijk met een moderne toets.

Tijdens het eerste contact werden hun wensen en ideeën besproken samen met onze bouwadviseur en de architect. Het eerste ontwerp werd dan ook ineens een concreet voorbeeld van hun woning, dat voldeed aan de verwachtingen.

Weliswaar had het hoekperceel waarop ze wilden bouwen, een speciale vorm (smal vooraan en breder achteraan). Het was dan ook een uitdaging voor de architect om daar een zeer geslaagd ontwerp op te tekenen. Er werd daarom gekozen voor een ontwerp met een uitsprong aan de zijkant waarin de eetruimte en een bureau voorzien werden. Dit geeft nog eens een extra ruim gevoel als je in de leefruimte staat. 

Het grote voordeel om te bouwen met SuperHuis was voor hen de perfecte combinatie van à-la-carte bouwen, naar de wensen van de klant, maar toch de volledige opvolging uit handen kunnen geven.

Bart en Melissa blikken tevreden terug op de samenwerking met SuperHuis. Ze hebben hun droomhuis kunnen bouwen en ze noemen het zelfs hun “superhuis”!

SuperHuis pastorijwoning detail schrijnwerk
SuperHuis pastorijwoning leefkeuken
SuperHuis pastorijwoning badkamer
SuperHuis pastorijwoning eetkamer
SuperHuis pastorijwoning buitenaanzicht
SuperHuis pastorijwoning woonkamer

Video

Bekijk hier hoe Bart en Melissa hun samenwerking met SuperHuis hebben ervaren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.