Woonreportage

Hedendaagse woning

In het landelijke Koersel treffen we het jonge koppel Lieselotte en Filip aan in hun recent gebouwde hedendaagse woning. Wat meteen opvalt is de strakke, felrode dunbedmortel gevelsteen met inliggende zwarte aluminium ramen die het modern concept van deze halfopen bebouwing accentueren. Eveneens werd voor de look en feel gekozen voor een strakke, zwarte ‘horizon palace’ pan.

“SuperHuis was bij ons gekend doordat de ouders van Filip al met hen hadden gebouwd en vermits het een zeer positieve ervaring was hebben ook wij voor hen gekozen.

Het was een bewuste keuze om met een bouwbedrijf in zee te gaan die jaren ervaring heeft en die het ‘project management’ voor hun rekening kon nemen. Het huis was binnen het jaar klaar, vanaf de datum dat we groen licht gaven aan SuperHuis.”

Tijdens ons gesprek wordt verder duidelijk dat comfort binnen het vooropgestelde budget een hele belangrijke troef was. Ook het feit dat er volledig op maat een unieke woning werd ontworpen volgens de visie van Lieselotte en Filip maakte dat zij het ‘à la carte’ concept zeer naar waarde konden smaken.

Tijdens het bouwproces werden telkens werfmeetings met de klant georganiseerd. “Wat maakt dat we ons zeer betrokken en comfortabel voelden tijdens de bouw zelf. We hadden de volledige vrijheid van keuze van materialen. Zelfs kregen we de mogelijkheid om een aantal rubrieken zelf te laten uitvoeren. Toch fantastisch dat SuperHuis daar meedenkt met ons.”

SuperHuis realisatie detail ramen in gevel
SuperHuis woning te Koersel detail badkamer klok
SuperHuis woning te Koersel detail keuken2
SuperHuis woning te Koersel detail badkamer kraan
SuperHuis woning te Koersel detail trapverlichting
SuperHuis woning te Koersel detail keuken1

Video

Bekijk hier hoe Lieselotte en Filip hun samenwerking met SuperHuis hebben ervaren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.