Woonreportage

Dynamisch minimalisme

Ron en Veerle zijn wat men zou kunnen noemen geen ‘doordeweeks’ koppel. Beide houden van een ultrastrakke vormgeving. Dit vertaalt zich niet alleen langs de buitenzijde van dit ronduit prachtig pand, maar even zo wekt een wandeling door het interieur bewonderende én verwonderde blikken van verbazing op.

De woning met industriële betonelementen en wit geschilderde gevelsteen vormt een Zuiders kader waardoor de thermodur houten sierlamellen, de ingewerkte thermowood garagepoort en het glad zwart aluminium buitenschrijnwerk sterk contrasteren.

Binnenin krijgt het ietwat hoger plafond een industriële loft-uitstraling door de gladde, zichtbaar blijvende, brede prédallen. Ron en Veerle kozen eveneens voor brede vloertegels van 1m20 bij 1m20, afgewisseld met natuurparket. Het raamwerk in driedubbel zonnewerend glas wekt door haar hogere uitvoering de indruk dat je voortdurend in een zonovergoten oord op vakantie bent.

Doordat de woning in een U-vorm is ontworpen, heeft iedere vleugel een wijds uitzicht op het perfect geïntegreerd buitenzwembad en ruim terras met lounge elementen en groenpark.

“Eerlijk gezegd hebben we in het begin een aantal bouwbedrijven aangeschreven met de vraag of zij onze droom konden verwezenlijken. Het was voor ons duidelijk dat SuperHuis niet alleen de juiste oren had, maar ook de beste expertise om onze droomwoning in realiteit om te zetten. En ik moet zeggen, ze hebben ons vertrouwen niet beschaamd!”.

SuperHuis moderne villa detail traphal
SuperHuis moderne villa detail terras
SuperHuis moderne villa detail inkomhal
SuperHuis moderne villa detail tafeltje
SuperHuis moderne villa terras decoratie
SuperHuis moderne villa detail trap

Video

Bekijk hier een korte impressie van deze unieke woning.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten over de nieuwste SuperHuis realisaties en woonprojecten.